logo solar collection

Financieel voordelig

Bedrijven |Zakelijk

Particulier

Over Ons

Financiele voordelen

Bedrijven |Zakelijk

Particulier

Over Ons

Zonnepanelen voor
bedrijven

Duurzame voordelen

Zonnepanelen voor bedrijven. Als ondernemer kunt u er niet meer omheen. De aankomende jaren zal voor een groot deel staan in verduurzaming van uw bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Zonnepanelen kunnen daar een grote rol in spelen. Niet enkel voldoet u aan de maatschappelijke verwachtingen en die van uw klanten, ook bespaart u met een draagbare investering in uw kosten op korte en lange termijn.

Voor uw klanten kan duurzaam ondernemen de laatste stap zijn om voor u te kiezen. Een milieubewuste, duurzame uitstraling is voor elk bedrijf een absolute pré. Solar Collection kan u ook hier helpen door het plaatsen van weblinks en desgewenst een presentatiescherm in de entree van uw bedrijf.

Solar collection heeft specialisten die u op elk onderwerp kunnen voorzien van de juiste informatie. En dit gaat over de gehele linie. Van subsidie tot aankoop, van installatie tot onderhoud. Wij staan voor u klaar.

 

Financiele voordelen

Zakelijk bieden zonnepanelen voor bedrijven financieel voordeel. Met een eenmalige investering bespaart u gelijk op de maandelijkse kosten. U wekt tenslotte zelf stroom op. Daarnaast betaalt u op dit moment energiebelasting over uw stroomverbruik en winstbelasting. Elke investering in duurzame producten zoals onze zonnepanelen levert direct belastingvoordeel op. De energiebelasting en ook de winstbelasting worden lager. Tel daarbij de subsidiemogelijkheden op en de investering wordt gelijk een stuk interessanter.  

Door het woud aan mogelijkheden, subsidies, regelingen en regels zien de meeste mensen de bomen door het bos niet meer. Welke opties zijn voor u het beste en waar en hoe moet ik die regelen? Enorm veel vragen waar Solar Collection u bij kan helpen.Dit is tenslotte ons werk en zonnepanelen voor bedrijven zijn onze expertise.

Check onderstaand de drie landelijke subsidie regelingen die voor ondernemers van toepassing kunnen zijn. Let wel, vaak zijn er regionaal nog meer mogelijkheden om tot extra voordeel te komen.  

1. Bespaar geld op uw energie-rekening

U wordt energie leverancier. Door middel van eigen opwekking levert u terug wat u niet gebruikt aan het stroomnet. Komt u tekort dan levert het stroomnet weer aan U.  

2. Verhoog de waarde van uw pand

Het plaatsen van zonnepanelen verhoogt de waarde van uw bedrijfspand  Doordat u huis duurzamer wordt stijgt de waarde van uw pand in de markt.

3. Bescherm het milieu

Het spreekt voor zich dat energieopwekking via zonnepanelen een lagere milieubelasting is. U draagt dus actief bij aan een verlaging van uw Co2 voetprint. 

4. Profiteer van financiële voordeel

De aanschaf van zonnepanelen is aantrekkelijker door het gebruik van (lokale)  subsidies en teruggaaf van de BTW. Daarmee pakt u al gelijk een voordeel. 

5. Word onafhankelijk

U wordt onafhankelijker van uw energiemaatschappij door zelf energie op te wekken. Slaat u deze ook op dan bent u volledig vrij!

Onze leveranciers

solar collection leveranciers
logo solar collection
Neem contact op voor informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat

Solar Collection | Linnaeusstraat 120 | 1504CJ  Zaandam
KvK 74383469 I info (at) solarcollection.nl | T 06-29401406