logo solar collection

Zonnepanelen

Bedrijven |Zakelijk

Particulier

Over ons

Zonnepanelen

Bedrijven |Zakelijk

Particulier

Over Ons

Solar Collection

Over ons

Solar Collection is een professioneel bedrijf die het maximale wil halen uit onze werkzaamheden en de klanttevredenheid. Wij doen dit door gebruik te maken van goed opgeleide vakmensen, hoge kwaliteit materialen en een hoge servicegraad naar onze klanten op alle onderdelen van ons bedrijf. Daarom vragen wij onze klanten soms om hun ervaringen en verbeterpunten.

Solar Collection is een complete aanbieder van zonnesystemen en producten. Wij leveren de gehele lijn materialen en sluiten het kundig en professioneel voor u aan. Wij maken daarvoor gebruik van goedgekeurde A kwaliteit materialen en producten met een lange termijn garantie. Ook testen wij onze materialen uitgebreid en secuur op onze eigen locatie. Hiermee bieden wij u alleen het beste.

Eigen, gecertificeerde installateurs 

De monteurs van Solar Collection zijn up-to-date gecertificeerd en sluiten alles aan conform de laatste richtlijnen en NEN normen. Hierdoor is het gebruik van onze zonnepanelen veilig en hebben ze een lange levensduur.

Voor Solar Collection is iedereen gelijk. Of u nou particulier bent, zelfstandig ondernemer of behoort tot het MKB of overige instellingen, iedereen ontvangt van ons dezelfde 100 % in kwaliteit en product. 

Offerte aanvragen 

Een offerte is maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de beschikbare oppervlakte, het type zonnepanelen en de gewenste merken. Een andere belangrijke factor is het energieverbruik. Op basis daarvan kunnen we het aantal benodigde zonnepanelen bepalen. Wij staan u graag te woord om gezamenlijk een offerte op maat te maken. Neem daarom contact met ons op zodat wij u snel van het juiste advies op maat kunnen voorzien.

Onze leveranciers

solar collection leveranciers
logo solar collection
Neem contact op voor informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat

Solar Collection | Linnaeusstraat 120 | 1504CJ  Zaandam
KvK 74383469 I info (at) solarcollection.nl | T 06-29401406